【美今詩歌集】【作者:童驛采】1999年~2020年 |訪問首頁|
墨龍易雲

墨龍易雲

找回密碼
 註冊發言
搜索
查看: 76|回復: 0

I am the new girl

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

5

積分

新手上路

Rank: 1

積分
5
發表於 2026-6-20 17:56:56 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Я Ірина, і моє королівство — це кухня. Власне кажучи, один квадратний метр на стільниці, де стоїть моя залізна помічниця — мультиварка.

Сусідки тільки ойкають: «Знову за своє. У нас же є газова плита, духовка…» А я лишень посміхаюся у відповідь. Поки вони драють листи і пильнують, аби борщ не википів, я можу спокійно встигнути і насиченого борщу наварити, і плову розсипчастого, і ніжного чізкейку спекти.

Моя магія проста: вранці склала в чашу овочі з м'ясом, виставила режим «Гасіння» — і до обіду можна байдикувати з горнятком кави, розкладати крупи по банкам чи поливати герань. Надвечір чоловік, ледь вчувши запах, тягнеться на кухню: «І знову ти щось чаклуєш»

А я подаю на стіл тюфтельки у вершковому соусі. Мультиварка подає останній сигнал, виходить ароматна пара — і в цьому є своє, домашнє диво. Ніхто не вірить, що тут все ідеально очистилось, а час йде лише на красиву подачу.

Вправна господиня — це не та, хто простоює при плиті годинами. А та, хто нагодувала всіх смачно і помила після себе лише одну чашу. І я це обожнюю.
回復

使用道具 舉報

高級模式
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊發言

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|墨龍易雲

GMT+8, 2026-7-10 11:39 , Processed in 0.168429 second(s), 19 queries .